Mevlani uron me fjalë pr ekese mamanë me rastin e ditëlindjes. A e uroi Ledjana ‘vjehrrën’?

Nëna e Mevlan Shabanit f eston d itëlindjen e 52-të, shkruan lajmi. n et.Ai p ublikoi pamje nga festa e ditëlindjes derisa i shkroi edhe një u rim duke e uruar për më të mirat.

Mevlani siç shihet ia ka f estuar ditëlindjen nënës së tij në një vend l uksoz pranë detit teksa në tavolinë shihen ëmbëlsira të ndryshme.

“Ti e din qe un jam fjal pak dhe me vepra shumë kshuqe f alenderoj shumë zotin qe kam nje Nënë si ti dhe i shallah te behesh dhe 100 tjera dhe allahu te rujte”, kanë qenë fjalët e Mevlanit.

Ndryshe, ko mentet e shumta mori p ostimi i pr otagonistit të pr ogramit teksa mori u rime të shumta për ditëlindjen e nënës së tij.

Edhe pse shumë fansa pr isnin një k oment nga ana e Ledjanës, deri tani kjo e fundit nuk ka r eaguar në këtë postim të Mevlanit në Inst agram. Ndoshta e ka u ruar pr ivatisht…

Be the first to comment on "Mevlani uron me fjalë pr ekese mamanë me rastin e ditëlindjes. A e uroi Ledjana ‘vjehrrën’?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*