Mihrije Braha nuk i mban dot l otët, tegon c’i bënë serbët/ Një natë Naimit ja vunë në k okë…

Mirëpo, së fundmi Mihrija ka qenë e ftuar bashkë me bashkëshortin Naim Abazin në emi sionin ‘Glamour Zone’, ku ka treguar shumë të pathëna më herët. Ndër të tjera, ajo ka zb uluar mo mentin më të tme rrshëm të j etës së saj.

Këngëtarja ka treguar t me rrin që përjetoi një natë që u te rro rizua me a r më nga serbët.
“Kemi qenë me makinë, natën, na ndalon p oli cia. Na thotë fikeni makinën, dhe mbaj m end që e kemi parë veten në f erra, ishim vetëm ne të dy në makinë, p ol icia dhe asnjë tjetër.

Ishim me a ut omatik te koka me Naimin, dhe mbaj m end që mbylla sytë, edhe prita kur do më kapte . Ata na shanë dhe f yen serbisht, mëpas njëri nga p oli cët na tha të iknim.”

Be the first to comment on "Mihrije Braha nuk i mban dot l otët, tegon c’i bënë serbët/ Një natë Naimit ja vunë në k okë…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*