Milaim Zeka: Kjo ishte ar syeja pse Adem Jashari mbane mjekërr

Opi nionisti Milaim Zeka, ka folur në emisionin DI REKT, në A TV, në lidhje me figurën le gjendare të Adem Jasharit.

Ai, derisa ka folur për du kjen e k omandantit Adem Jashari, Zeka tha se Çerçiz Topulli ishte in spirim për Jasharin.

Adem Jashari e ka mb ajtur mjekrrën për h irë Çerçiz Topullit. In spirimi i tij ka qenë Çerçiz Topulli. Hamza bashkë me Ademin janë sikur Bajon Topulli dhe Çerçiz Topulli edhe kanë vde kur në lu ftë duke kë nduar.”– tha Zeka.

Be the first to comment on "Milaim Zeka: Kjo ishte ar syeja pse Adem Jashari mbane mjekërr"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*