“Mu bë fshin h elm për fëmijët nëse kam vj.e dhur qo ftë edhe 1 lek”. D el e verteta për Kryemadhin dhe Metën

Kandidati për deputet i Nismës Th urje, Endi Shabani ka dalë pak më parë me një st atus te jet iro nik lidhur me kryetaren e LSI, Monika Kryemadhi dhe Presidentin Ilir Meta.

Shabani iu r eferohet de klaratave të Kryemadhit dhe Metës, për fëmijët e tyre, dhe iu njerëzve duke thënë se si mund ata të mendojnë për fëmijët e shqiptarëve.

Postimi i Endri Shabanit:
Monika: Mu bë fshin h e lm për fëmijët nëse kam vj e dhur qo ftë edhe 1 lek.

Iliri: Fëmijët e mi të shu hen si Adem Jashari. Nuk py es për ta.
Këta nuk pyesin për fëmijet e vet, dhe ti me ndon se do me ndojnë për fëmijët e tu?!

Be the first to comment on "“Mu bë fshin h elm për fëmijët nëse kam vj.e dhur qo ftë edhe 1 lek”. D el e verteta për Kryemadhin dhe Metën"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*