Murati bën d eklaraten e fort për një nga vajzat: Une ty të shof si motër!

Ndërsa Murati është duke i rr egulluar fl okët Antonelës , Ola ndihet xh eloze por mu ndohet ta fshehë , dhe pse atë e nxj errin zb uluar p yetjet pr ovokuese që i bën Muratit . Ajo e pyet Muratin nëse Antonela i ka flokët më të buta se të sajat , nëse do të donte një takim me Antonelën apo nëse i pëlqentë ndonjë vajzë tjetër aty brenda .

Të gjitha këto tregojnë se pavarësisht se m undohej të qeshte , Ola sërish donte të s igurohej se Murati ishte i përqëndruar apo jo tek ajo . Murati e kupton që ajo po bëhej xh eloze dhe i afrohet duke e përqafuar , edhe pse kur ai e pyet drejtpërdrejtë nëse ndihej xheloze ajo nuk e pranon .

Por Murati e q etëson duke i thënë se për Antonelën nuk kishte pëlqim , madje e konsideronte si motër dhe se për mo mentin do të dalë vetëm me Olën për të parë se si do shkojë r aporti me të pas takimit të parë . Dhe pse është herët të flasim ata në prapaskena duken të afërt me njëri – tjetrin por gjithsesi mbetet për tu parë në vazhdim si do të shkojë njohja mes tyre .

Be the first to comment on "Murati bën d eklaraten e fort për një nga vajzat: Une ty të shof si motër!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*