Musliu: Lëri in atet zonja Presidente, Thaçi me shokët e tij nuk është në Hagë për h ajni pulash, por sollën l irinë

De putetja e PDK-së, Ganimete Musliu ka r eaguar nda j pr esidentes së Kosovës, Vjosa Osmani, pasi kjo e fundit u takua me ish-pr esidentët, Fatmir Sejdiun, Atifete Jahjaga e Behgjet Pacollin.

Ajo tha se në këtë takim, Osmani nuk shpr ehi k eqardhje për pr ocesin që po zh villohet në Hagë k undër UÇK-së, pra sipas saj, k undër një ish-pr esidenti të Kosovës dhe shokëve të tij.

“Vjosa Osmanit edhe sot në takim me ish pr esidentët, nuk ja doli dot të k apërcej vogëlsinë e saj dhe të shprehte, të pakten për k urtuazi, ke qardhje për pro cesin që po zhv illohet në Hagë k undër UÇK-s, pra k undër një ish Pr esidenti dhe shokëve të tij.

Sa e vockël duhet të jet që nuk po ja del dot të lëj mbrapa i natet e saj personale!”, shkroi Musliu në F acebook.

Ajo po ashtu i kërkoi Osmanit që të flasë e të sillet si një pr esidente e vërtet.“Lëri in atet zonja Pr esidente sepse Pr esidenti Hashim Thaçi me sh okët e tij nuk është në Hagë për h ajni pu lash por sepse bashkë me ta, me gratë dhe burrat më të mirë, ta sollën lirinë dhe me këtë edhe mu ndësinë që ti sot të behësh Pr esidente.

Fillo të flasësh dhe të sillesh si një Pr esidente e vërtetë”, shtoi Musliu.Ndërsa, sot Osmani mb ajti një takim me ish-p residentët e Kosovës, me të cilët u u p ajtuan që v azhdimisht të konsultohen për ç ështje në int eres të vendit

Be the first to comment on "Musliu: Lëri in atet zonja Presidente, Thaçi me shokët e tij nuk është në Hagë për h ajni pulash, por sollën l irinë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*