“N ATO nuk e f al”/ Frrok Çupi tregon datën: Ja kur do të a rrestohet Ilir Meta

A nalisti Frrok Çupi ka d eklaruar në emi sionin OPEN në Top Channel se më 26 pr ill pr itet arr estimi i pr esidentit Ilir Meta.

Sipas Çupit pr esidenti do të arr estohet nga N ATO, pasi la të kuptohet se ka gisht në atë që ka ndodhur në Rinas.

Duke k omentuar përpl asjet e f orta të pr esidentit me kr yeministrin në Vlorë, Çupi tha se Meta është në kr izë mentale dhe l igjore, pasi ka tejkaluar çdo kufi.

“Nuk është kr izë p olitike kjo e Ramës dhe Metës. Është një kr izë personale e Ilir Metës. Është kr izë mes Ilirit dhe l igjit. Është një kr izë e shtuar mes Ilirit dhe NA TO-s. Ndodhet me g isht të vënë pr ej f uqive të mëdha. Tashmë është në kr izë m entale.

Ka t ejkaluar çdo kufi. Ka shk elur ku shtetutën, ka f yer njerëzit, ka sht yrë. LSI ka vd ekur. Nuk fiton LSI në Vlorë. Në Vlorë, Edi Ramën e shohin si Zot. Ilir Meta është tip m atrapazi. Shkon dhe bën pr esion, mos i l ëshon Rama diçka. Mu nd të lëshojë që t’i dalë në krah me një pr oces gjy qësor. Ilir Meta mund të vihet në pr anga sapo të vijë data 26. F orcat e N ATO-s nuk m und të falin.”, tha Çupi në O PEN.

Be the first to comment on "“N ATO nuk e f al”/ Frrok Çupi tregon datën: Ja kur do të a rrestohet Ilir Meta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*