Nard Ndoka e thotë tr oç: Ko alicioni me Lu lzim Bashën ishte d ështim

Kryetari i PDK-së, Nard Ndoka, i ftuar në ‘T op Talk’, tha se k oalicioni me Bashën ishte d ështim.

“Unë jam pë rpjekur në mënyrë ma ksimale të bëj fu shatë për op ozitën. Por, ka pasur dhe një pr oblem. K oalicioni nuk ka qenë fu nksional. Basha u fo ksusua më tepër te kompania që e kë shillonte se sa të ta kohej te al eatët”.

Be the first to comment on "Nard Ndoka e thotë tr oç: Ko alicioni me Lu lzim Bashën ishte d ështim"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*