Ndodh edhe kjo! Kosovari lajmëron p olicinë, thotë se i ka ikur gruaja nga shtëpia

Një grua është l arguar nga shtëpia në lagjen Dardania në Prishtinë. Kështu ka bërë të ditur p olicia e Kosovës në r aportin 24-orësh.

Rasti sipas tyre ka ndo dhur me datë 25 p rill rreth orës 16:00. Në p olici këtë rast e ka l ajmëruar burri i të njëjtës.

“Lagjja Dardani, Prishtinë 25.04.2021 – 15:40. A nkuesi m ashkull kosovar ka inf ormuar se bashkëshortja e tij, v iktima femër kosovare është l arguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më. Rasti është duke u h etuar”, thuhet në r aportin 24-orësh.

Be the first to comment on "Ndodh edhe kjo! Kosovari lajmëron p olicinë, thotë se i ka ikur gruaja nga shtëpia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*