Nëndetëset b ërthamore rusi japin sp ektakël në Artik, dalin nga akulli me trashësi 1.5 metra

Tre nëndetëse bë rthamore ruse kanë dhënë një spektakël në Artik, ku sipas pamjeve të p ublikuara, kanë dalë njëkohësisht nga akulli.

Për këtë marina ka thënë se kjo është hera e paeë në hi stori. Mediat e huaja shkruajnë se kjo maovër përshkruhet si “manovra e parë e këtij lloji në hi stori”.

Gjatë ma novrave spektakolare, të cilat u zhvilluan në Tokën Franz Josef, një ar kipelag i vendosur në veri të Rusisë, nëndetëset ishin të vendosura në një distancë rreth 300 metrash nga njëra-tjetra.

Bëhet me dije se trashësia e akullit, është rreth 1.5 metra, t emperatura -30 gradë dhe erërat arrijnë 32 metra në sekondë.

Be the first to comment on "Nëndetëset b ërthamore rusi japin sp ektakël në Artik, dalin nga akulli me trashësi 1.5 metra"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*