Nënë e një djali 2-vj eç, 29-vj eçarja: Nuk punoj, rri gjithë ditën kot se mi paguan mami me babin të gjitha

29-vj eçarja Amber Burton është një nënë e re nga Ilkeston, Derbyshire.

Ajo thotë se f inancohet nga nëna dhe babai i saj, duke i mbajtur ata me para.

Amber, mamaja e Oskarit i cili është dy vj eç, nuk e ka p ërba lluar ndonjëherë vetë j etesën. Pr indërit e saj, Janice 56 vj eç dhe babi Ray 59 vj eç ia paguajnë ende f aturën e saj të t elefonit, si gurimin e makinës dhe shumë më tepër, përfshirë banesën me qira.

Burimi: The Sun/ Marrë nga Revista Ora

Be the first to comment on "Nënë e një djali 2-vj eç, 29-vj eçarja: Nuk punoj, rri gjithë ditën kot se mi paguan mami me babin të gjitha"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*