“Nëse Deri Më 5 M Aj Nuk Zgj;Edhet Pr Esidenti Kjo Gjë E Ke Qe Do Të Ndodhë…”

“Nëse deri më 5 m aj nuk zgj;edhet pr esidenti kthehemi në ditën e shpalljes së pav arësisë”.Ish Kr yetari i Gjy katës Kushtetuese të Kosovës, Enver Hasani, vlerëson se Ku shtetuta e Kosovës e përcakton që pas Vjosa Osmanit nuk mund të ketë edhe një usht rues të detyrës së Pr esidentit të Kosovës.

“S’mund të ketë ush trues të detyrës së ush truesit të detyrës”, është shprehur Hasani.Ai ka thënë se vendi duhet të bëhet me pr esident deri më 5 m aj, kur bëhen gjashtë muaj nga dorëh eqja e Hashim Thaçit nga kjo pozitë, përndryshe sipas tij vendi do të kthehet më 17 shk urt 2008..K liko reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimi⬇️⬇️

Be the first to comment on "“Nëse Deri Më 5 M Aj Nuk Zgj;Edhet Pr Esidenti Kjo Gjë E Ke Qe Do Të Ndodhë…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*