Nga Rinasi drejt Kukësit, Rama do të hipë në avion së bashku me emi grantët nga Anglia

Ky 18 pr ill, do të shënojë dhe nisjen zy rtare të fl uturimeve në Aeroportin e Kukësit.

Siç ishte de klaruar më herët nga kr yeministri Edi Rama, p asagjerët e parë që do të vijnë do të jenë emi grantët nga qyteti i Kukësit në Angli.

Fillimisht avioni do të ulet në Aeroportin Nënë Tereza, për shkak se Britania e Madhe dhe Kukësi, nuk kanë linjë d irekte së bashku.

Gjatë nd alesës që avioni do të bëjë në Rinas, në të, do të hipë dhe kr yeministri Edi Rama, për të zb arkuar në de stinacion përfundimtar Kukësin, ku dhe pr itet që kr yeministri të zhv illojë një bisedë me të pr anishmit.

Be the first to comment on "Nga Rinasi drejt Kukësit, Rama do të hipë në avion së bashku me emi grantët nga Anglia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*