Nga sheshi Skënderbej te selia e PS-së, Rama del foto me dy h eronjtë që n eutralizuan 35-vj eçarin

Kr yeministri Edi Rama ka p ublikuar foto me dy djemtë që kanë ne utralizuar 35-vj eçarin i cili hyri me a utomjet në sheshin ‘Skënderbej’.

Burimet bëjnë me dije se një nga punonjësit e bashkisë Tiranë ka marrë dy dje mtë që n eutralizuan Arben Memën dhe i ka cuar në selinë e P artisë S ocialiste për tu takuar me k ryeministrin Rama.

Klodiani nga Tirana, është djali që bëri të m undur nd alimin e të riut duke u futur brenda makines se tij.

Klodiani tha se i riu me makinë, pasi hyri në shesh, tentoi të sht ypte njerëzit. Ai tha se në atë m omente nuk mendoi për veten e tij, por d ëshironte vetëm të mbr onte jetën e qytetarëve.

Be the first to comment on "Nga sheshi Skënderbej te selia e PS-së, Rama del foto me dy h eronjtë që n eutralizuan 35-vj eçarin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*