Një 10 vj eçare h umb j etën në rrugët e Bulqizës

Një aks ident tr agjik ka ndodhur këtë pasdite në Bulqizë, ku për p asojë ka nd ërruar j etë një vajzë e mitur.

10 vj eçarja dhe një grua kanë qenë kalimtare në rrugë, në m omentin kur një makinë i ka g oditur. Është ende e paqartë di namika e aksi dentit, ndërsa po licia njoftoi se shoferi mu nd të ketë h umbur k ontrollin e automjetit (për shkak d yshohet, të shpejtësisë).

Si pa sojë e pl agëve të m arra, e m itura h umbi j etën në sp italin e Bulqizës. Gruaja ndërkohë ndodhet nën kujdesin e mj ekëve, në gjendje të rë ndë shë ndetësore.

“Rreth orës 18.20, në lagjen e Re, në qytetin e Bulqizës, shtetasi Z. Sh., duke dr ejtuar automjetin e tij, d yshohet se ka h umbur k ontrollin dhe për pa sojë ka aks identuar dy këmbësore. Pas nd ihmës së parë në sp italin e Bulqizës, si p asojë e dë mtimeve të m arra nga aks identi ka hu mbur je tën e m itura rreth 10 vj eçe, ndërsa shtetasja Sh.Sh., ndodhet për ndihmë mj ekësore në sp ital.

Dr ejtuesi i mj etit është shoqëruar në Komisariat për veprime të mëtejshme. Grupi h etimor vijon h etimet në vendin e ngj arjes për zb ardhjen e shk aqeve të aks identit”, nj oftoi po licia.

Be the first to comment on "Një 10 vj eçare h umb j etën në rrugët e Bulqizës"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*