Një televizion në Serbi p ublikon hartën e Kosovës dhe të Sanxhakut të nd arë nga Serbia

Mediat në Serbi janë al armuar pasi një te levizion në këtë shtet e ka paraqitur hartën e Kosovës të nd arë nga Serbia, por edhe Sanxhakun gjithashtu të ndarë nga ky shtet.

Në një emi sion të te levizionit “BN TV”, me temën “L uftë në p aqe, apo bashkëpunim”, ku ishte myftiu i Sanxhakut Muamer Zukorliq dhe pr ofesori uni versitar Çedomir Antiq, siç shkruan “Novosti” është p araqitur harta e Kosovës, e nd arë nga Serbia me vijë të kuqe, kurse Sanxhaku me vijë të kuqe të më të theksuar par aqitet i nd arë nga Serbia dhe Mali i Zi, përcjell Telegrafi.

Sipas gazetës serbe “nd onëse vija nd arëse [e Kosovës] nuk është sikurse ajo e nd arjes me shtetet e tjera që kufizohet Serbia, në hartë nuk figuron emërtimi ‘Kosova dhe Metohia’, por vetëm Kosova”

Be the first to comment on "Një televizion në Serbi p ublikon hartën e Kosovës dhe të Sanxhakut të nd arë nga Serbia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*