Njerëzit po v’d esin në Kosovë, Albini e Vjosa gjetën kohë për piknik

Familja e Albin Kurtit së bashku me familjen e Vjosa Osmanit e kanë kaluar ditën duke u re laksuar në Gërmi së bashku me familjet e tyre.

E pas fotografive të publikuara në rrjetet sociale ka ardhur re agimi i as hpër i zë dhënësit të PDK-së, Avni Bytyqi.

Bytyqi thotë se ekonomia është në gre minë dhe nurmi i v de kjeve është i lartë, ndërsa Kurti dhe Osmani gjetën kohë të dalin për piknik.

“Ekonomia në gr eminë, e mbi 10 v de kje mesatarisht në ditë për shk ak të pa ndemisë, Albin Kurti dhe Vjosa Osmani gjetën kohën edhe për piknik. Kësaj i them me pas pri oritete në jetë” shkruan Bytyqi në fa cebook.

Be the first to comment on "Njerëzit po v’d esin në Kosovë, Albini e Vjosa gjetën kohë për piknik"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*