Njeriut të m ençur je pja dorën! Albin Kurti i tregoi Brukselit se ku i dh emb Kosovës

Op inionistja Kimete Berisha, ka vl erësuar pa raqitjen e kryeministrit të Kosovës Albin Kurti në Bruksel.

Berisha ka thënë se është hera e parë që një kryeministër i Kosovës, i ka tr eguar Brukselit se “si është puna dhe ku po i dh emb Kosovës”, pë rcjell Bota sot.
Sipas Berishës, Kosova tani e ka një kryeministër që është më evropian se evropianët.

Be the first to comment on "Njeriut të m ençur je pja dorën! Albin Kurti i tregoi Brukselit se ku i dh emb Kosovës"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*