Nuk e prisja/Meridiani zb ulon shk akun pse u n da Tea nga Bearti

Tea dhe Bearti kanë qenë këto ditë kr yefjalë e mediave rozë pas ndarjes po aq të bujshme, sa l idhja e tyre. Të shumta janë pyetjet e fansave rreth kësaj nd arjeje, për të cilën nuk dimë ende asnjë d etaji k onkret.

Mirëpo, ishte Meridian Ramçaj ai që ka ngritur d yshimet ditën e sotme rreth arsyes së m undshme të nd arjes së tyre.Ai ka zb uluar se Bearti ka një llogari në një pla tformë s ociale jo si gjithë të tjerat, e konsideruar si një faqe për të rritur.

Mënyra se si f unksionon kjo pl atformë është se personazhe të ndryshme hapin pr ofilet e tyre dhe shpërndajnë aty foto apo video, që le të themi në rr jetet e tjera sociale nuk do mund t’i p ostonin, vetëm për fansat që abonohen aty. Megjithatë për t’i parë këto m ateriale, po i quajmë “të nxehta”, fansat duhet të p aguajnë.

“Meqenëse më keni pyetur shumë herë për Tean dhe Beartin se çfarë mendoj…po normale që do nd ahen pasi ka punë tjetri. Ama Kosovë-Shqipëri nuk shërbejmë.”-ka shkruar me ironi Meridiani

Kur ne nuk e dimë ende shkakun që çoi në ndarjen e çifit më të k omentuar të m omentit, p adyshim që ky d etaji ngre shumë d yshime. Tea deri tani nuk ka reaguar drejtpërdrejt rreth nd arjes. Ajo ka h edhur një video të Senatores australiane Sarah Hanson-Young në p arlament, që dukej si një “th umb” ndaj Beartit dhe në fakt jo vetëm nd aj tij. Ndryshe nga ajo Bearti ka pranuar për mediat në Kosovë nd arjen, teksa po me anë të një postimi në rrj etet s ociale, ka bërë të qartë se çdo gjë mes tyre është mb yllur një herë e mirë.

Be the first to comment on "Nuk e prisja/Meridiani zb ulon shk akun pse u n da Tea nga Bearti"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*