Numan Baliq thotë se baballarët e Duda Balje dhe Emilja Rexhepi kanë l uftuar k undër shqiptarëve

Ish Ministri i Sh ëndetësisë dhe ish d eputeti i Kuvendit të Kosovës, Numan Baliq, ka thënë se Duda Balje dhe Emilja Rexhepi nuk mund të përfaqësojnë k omunutetin boshnjak në Kosovë.

“Duda Balje është grua që është gorane, jo boshnjake, vajza e Jasmidin Koska, që ka bashkëpunuar me f orcat serbe. Ka pasë un iformë p araushtarake. Ai ka punuar bashkë me ta dhe në luftë kanë vr arë shqiptarë”, ka thënë Baliq, njofton Klan Kosova.

“Nuk kemi përkrahë Duda Blajen dhe Emilja Rexhepi për a rsye etnike, p atriotike, l inguistike. Ato nuk m und t’i përfaqësojnë boshanjët. Ajo [Balje] është gorane që ka l indur në Novi Sad, ëstë rritur në Serbi, është u shqyer me gji serbësh”.

Njëjtë Baliq është shprehur edhe për babain e Emilja Rexhepi, e cila tash është z ëvendëskryeministre në Q everinë e Kosovë.

Be the first to comment on "Numan Baliq thotë se baballarët e Duda Balje dhe Emilja Rexhepi kanë l uftuar k undër shqiptarëve"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*