O Z ot sa e r ëndë/ Nëna e re mj aft e pr ekur: B ebja ime dh a shp irt 10 orë pasi li ndi, ç’e d ua unë j etën

Një nënë e re ka tr eguar se b ebja e saj dh a sh pirt 10 orë pas li ndjes pasi kishte një së mu ndje të li gë.
Loran Denison, 27, ishte sht atzënë me fëmijën e saj të katërt, kur një t est në 15 javë zb uloi se ai kishte si ndr omën e Edëards.
Kjo së mundje bën që be bet të ja pin shp irt pak orë pas li ndjes.

Loran dhe pa rtneri Scott Ëatson, 35 vjeç, mo rën ve ndimin e h id h ur për të kryer një ab ort mj ekësor pasi u tha që ai nuk ki shte gja sa të li ndte i gja llë, tha ajo.

Be the first to comment on "O Z ot sa e r ëndë/ Nëna e re mj aft e pr ekur: B ebja ime dh a shp irt 10 orë pasi li ndi, ç’e d ua unë j etën"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*