Oda për burra, kuzhina për gra: Çitaku i re agon Shefqet Krasniqit, ia kujton Shotën dhe Xhevë Lladrovcin

Ish-ambasadorja e Kosovës në SHBA, Vlora Çitaku i ka r eaguar Shfeqet Krasniqit, pas de klaratave ska ndaloze që dha pak më parë në një televizion kosovar.

“Oda për burra e kuzhina për gra”, është fjalia e cila ng riti re agimet të shumëta veçmas de klaratve tjera që tha Shefqet Krasniqi. Çitaku, ka thënë se është mirë t’i flas dikush këtij të fundit për he orizimin e Shotës e Xhevë Lladrovcit.

“Oda tha është për burra, e kuzhina për gra. Epo, kish qenë mirë dikush me i tregu për Shotën, Xhevë Lladrovcin e shumë e shumë he roina tona”,. ka shkruar ndër të tjrash Çitaku në Fa cebook.

Be the first to comment on "Oda për burra, kuzhina për gra: Çitaku i re agon Shefqet Krasniqit, ia kujton Shotën dhe Xhevë Lladrovcin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*