Pacolli: Edhe mua kanë pro vuar të më su lmojnë se “fëmijët e mi nuk fl asin shqip”, askush s’ka të dre jtë ta bëjë këtë

Deputeti i Ku vendit të Kosovës, Behgjet Pacolli, ka komentuar rreth de klaratës së koleges së tij nga PDK, Ganimete Musliu, se vajza e Kryeministrit Albin Kurti nuk e fl et gjuhën shqipe.

“Askush nuk ka të dr ejtë të su lmojë askënd duke pë rdorur fëmijët. Fëmija është i she njtë për çdo prind pa marrë par asysh kush është ai dhe çfarë pr ofesioni ushtron”, është shpre hur ai, transmeton Klan Kosova.

“Fatke qësisht edhe mua janë mun duar të më su lmojnë se “fëmijët e mi nuk fl asin shqip” (Ata flasin shqip jo më pak se çdo fëmijë në Kosovë). Ne sot jetojmë në një botë ku fëmijët mësojnë disa gjuhë në të njëjtën kohë, dhe të gjithë fëmijët janë njësoj të ve çantë në ze mrat tona”.

Ai ka thënë se është e rë ndësishme që të rri turit t’i lënë fëmijët të jenë fëmijë, të flasin në çfarë gjuhe du an.

“Çdo prind dës hiron më të mirën për fëmijën e tij. Fëmija është pa suria më e madhe në jetë”, ka shkruar ai duke publikuar fotografi me vajzën tij.

Be the first to comment on "Pacolli: Edhe mua kanë pro vuar të më su lmojnë se “fëmijët e mi nuk fl asin shqip”, askush s’ka të dre jtë ta bëjë këtë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*