Pamje të m istershme në qiellin e Indisë, vendasit tr emben mos është raketa kineze

Një top i zj arrtë i m istershëm është parë së fundmi në qiejt e Indisë, që po bën vendasit të vr asin mendjen nëse kanë f atin të presin mbetjet e r aketës famëk eqe jashtë ko ntrolli të Kinës, për të cilën mediat perëndimore po ‘b uçasin’ prej disa ditësh.

Disa nga vendasit sp ekulonin se mund të jetë një U FO por sh umica be sonin se ishte ra keta e m odulit hapësinor të Kinës, e cila sipas parashikimeve m und të bjerë kudo brenda 41 gradëve në jug ose në veri të Ekuadorit, një hapësirë kjo ku përfshihet dhe Delhi, kryeqyteti i Indisë.

Në video disa nga vendasit dëgjohen që pyesin të habitur: “Mos është një satelit i orbitës së ulët, një dron, ose raketa gjigande kineze jashtë k ontrolli?”

Ndërsa zëri i ç uditur i një fëmije thoshte: “Duket se është plot me zj arr. Nuk kemi parë ndonjëherë kështu.”

Një tjetër banor vendas Aijaz, shtonte: “Nuk duket si një dr on, më shumë duket si një U FO”.

Be the first to comment on "Pamje të m istershme në qiellin e Indisë, vendasit tr emben mos është raketa kineze"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*