Pamje të r ënda! E p ërplas makina, vd es 27-vj eçari

Një ak sident i r ëndë ka ndodhur pasditen e sotme në kr yeqytet, në rrugën Bardhyl. Një automjet është p ërplasur me një mo toçikletë dhe për p asojë dr ejtuesi ka ndë rruar jetë në sp ital si p asojë e pl agëve të ma rra.

Vi ktima është id entifikuar si E.Ç, 27 vj eç. Sipas dë shmitarëve të JOQ Albania në v endngjarje i riu është pl asur me pemën.

Be the first to comment on "Pamje të r ënda! E p ërplas makina, vd es 27-vj eçari"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*