Pas fjalëve të Shefqet Krasniqit, Aida Derguti publikon foto: Qe qitu n’m axhe pak

Ish-nënkryetarja e Kuvendit të Kosovës, Aida Dërguti i është pë rgjigjur me një fotografi dhe një pë rshkrim me pak fjalë hoxhës Shefqet Krasniqi, i cili mbr ëmë tha se gra të e kanë vendin në ku zhinë, ndërsa burrat në oda, shkruan Ex press.

Dërguti ka publikuar një fotografi gjatë kohës së lu ftës ku ajo shihet me a rmë, bashkë me një ushtare tjetër dhe një u shtar.

“Qe qitu n’ma xhe pak”, ka shkruar Dërguti.

Be the first to comment on "Pas fjalëve të Shefqet Krasniqit, Aida Derguti publikon foto: Qe qitu n’m axhe pak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*