“Pas shk arkimit të Metës, radhën e ka ai që është në listë te libri ‘K urban’ i Edi Ramës”, Artur Zheji lë pa fjalë Blendi Fevziun me p aralajmërimin e tij

Ana listi i njohur Artur Zheji k omentoi mbrëmjen e dj eshme sh karkimin e Pr esidentit Ilir Meta nga K uvendi. Zheji tha se Meta do korri atë që mbo lli, dhe se me këtë pr oces ka ma rrë fund ma rrëdhënie mes tij dhe Ramës.

Se kush e ka radhën tani pas Kreut të Shtetit, Zheji tha se duhet parë te libri K urban i Edi Ramës, pasi sipas tij, kush është da mkosur në atë libër, ai e ka radhën.

Zheji: Kjo gje që ndodhi tani mbyll gjithë od isenë e k onflikteve Rama-Meta. Në fund Meta m ori atë që me ritoi, korri atë që mbolli. U mb yll h istoria e tyre tani, nuk ka dhe u rrejtje dhe d ashuri, ka vetëm u rr ejtje tani. Dhe shikoni, unë bëj th irrje që të sh iten sa më shumë k opje të librit Ku rban të Ramës, se kush është da mkosur aty ai e ka radhën.

Be the first to comment on "“Pas shk arkimit të Metës, radhën e ka ai që është në listë te libri ‘K urban’ i Edi Ramës”, Artur Zheji lë pa fjalë Blendi Fevziun me p aralajmërimin e tij"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*