Pas shumë p ërpjekjeve q ifti gë zohet për herë të parë me tr ineq, mos k alo pa thënë urime…

Sa e bu kur eshte kur behesh prind! Sot nje familje u ge zuan me 3-neq edhe pse jemi ne kete situate te vesh tire te gjithe, sido mos nenat shta tzane fundi eshte i bukur kur ne kr aherorin tend ke femijet e tu , e si domos kur njekohesisht i ke 3 femije! per nje dite qi fti u bene nene dhe baba i 3 femijeve!

uri me me j ete te gjate.

Be the first to comment on "Pas shumë p ërpjekjeve q ifti gë zohet për herë të parë me tr ineq, mos k alo pa thënë urime…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*