“Pashë fëmijë në rr ezík”, 22-vj eçari tregon si nd ërhyu për të shp ëtuar dhj etëra qytetarë/VlDEO

Klodian Elqeni është 22-vje çari i cili bëri aktin h eroik duke ndërhyrë nga xhami i makinës në lëvizje të agr esorit Arben Mema, i cili te rr0riz0i dhjetëra qytetarë në sheshin Skënderbej këtë të dielë.

Në një pr ononcim për Klan N ews, Klodiani ka rr ëfyer m omentin e nd ërhyrjes, ndërsa shpr ehet se kishte dalë për sh ëtitje me një familjar të tij. Ai thotë se e ndj eu të n evojshme të vepronte pasi pa fëmijë dhe njerëz në rr ez- ik.

“Kisha dalë per qejf, për kafe. M’u duk aq nevojshme ndërhyrja kur shikoja fëmijë e njerëz në rr ez- ik. Të rr ez- ik0sh për shumë është diçka që ja vlen”, është shprehur 22-vj eçari pas n- gj arjes.

Ndërkohë, bashkë me të ka qenë edhe një familjar, i cili shprehet se vrapo pas nipit në mo mentin që ai u h odh në xhamin e makinës.

“Ai nuk e ka parashikuar. Ndërkohë që ndërhyu nipi, unë i shkova nga pas. Pastaj kur erdhën qytetarët e tjerë e n eutraIizuam”, ka thënë familjari i të riut.

Klodiani tregoi edhe për takimin me kr yeministrin, ndërsa u shpreh se Rama e f alenderoi dhe ai nd ihet shumë krenar për gjestin h er0ik që bëri.

“Kr yeministri më falenderoi, na pritën të gjithë shumë mirë dhe jam shumë krenar”, tha 22-vj eçari.

Blutë e Tiranës sqarojnë se agr esori Arben Mema, i cili tashmë është arr- est uar dhe ndodhet në ambientet e Komisariatit 1.

Po ashtu bëhet me dije se ve rifikimet paraprake të P 0licisë nuk ka persona të lën duar dhe d ysh0het se dr ejtuesi i mjetit është nën efe- ktin e lën dëve na-rk0tike, ndaj dhe ka bërë m anovrat e rr ez- ikshme.

Be the first to comment on "“Pashë fëmijë në rr ezík”, 22-vj eçari tregon si nd ërhyu për të shp ëtuar dhj etëra qytetarë/VlDEO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*