Pl as k eq në Për’P uthen! Antonela nuk d uron dot afrimitetin e Sarës me Atdheun, shkon afër tij e ia f ut në sh uplakë: O i p afytyrë…

Antonela është ne vriko sur nga sjellja e Atdheut me Sarën dhe është ngritur për ta që lluar me shu plakë në studio. Ajo i bëri të q artë se këto gjëra nuk i bën dot me të dhe më pas e go diti me këpucë duke i thënë se është “i paf yt yrë”.

Antonela: Këto gjëra nuk mi bën mua, t’i f usësh gishtat në gojë të tjerëve.

Atdheu: Çfarë ishte kjo?

Antonela: Kështu jam unë. Kur nuk më r espekton, kështu jam.

Atdheu: Këtë ta lejova, se nuk më ka pr ekur njeri me dorë mua. Je me f at.

Be the first to comment on "Pl as k eq në Për’P uthen! Antonela nuk d uron dot afrimitetin e Sarës me Atdheun, shkon afër tij e ia f ut në sh uplakë: O i p afytyrë…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*