Po këta direkt janë lidhur? Mësuesja nga Lushnja flet hapur për Ilirin: Po ma kërkoi ai ika nga Shqipëria

K onkurrentja e “Për’pu then +40”, Gilberta Simoni, ka vendosur së fundmi që të bëjë një b ashkëbisedim me ndj ekësit e saj në “Inst agram”.

Shumë fansa i kanë bërë ko mplimente mësueses, e shumë të tjerë kanë qenë kuriozë që të dinë sa më shumë rreth saj dhe pjesëmarrjes në r eality show-n e ndjekur.

“Mendon se mund të përpu thesh me Ilirin?”, e ka pyetur një ndj ekës, të cilit i është përgjigjur: “Le t’ia lëmë kohë”, duke e shoqëruar edhe me një emoji duke qeshur.

Ndërsa dikush tjetër e ka pyetur nëse do ta linte punën si mësuese, që të shkonte të j etonte jashtë Shqipërisë me pa rtnerin.

“Do e linit mësimdhënien për t’u shp ërngulur jashtë shtetit me partnerin?”, ishte pyetja që mori këtë përgjigje nga mësuesja: Po.

Be the first to comment on "Po këta direkt janë lidhur? Mësuesja nga Lushnja flet hapur për Ilirin: Po ma kërkoi ai ika nga Shqipëria"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*