Pr esidenti Maqedonas ‘k ërcënon’ rajonin: “Do të ketë gj ak në Ballkan nëse..

Në një int ervistë për E uronews, Stevo Pendarovski, Pr esidenti i Maqedonisë Veriore, foli për s ituatën aktuale në Ballkan dhe ri-akt ualizimin e çështjes së ndryshimit të kufijve në vendet e ish-J ugosllavisë.

Siç a rsyeton Pendarovski, temat e ndryshimit të kufijve në Ballkan janë gjithmonë të rr ezikshme, dhe ky akt s igurisht do të çonte në ngj arje të p adëshiruara në këtë pjesë të Evropës, shkruan E uronews. “Ju nuk m und të ndryshoni kufijtë në Ballkan pa d erdhur gj ak në të njëjtën ditë“, tha Pendarovski.

Be the first to comment on "Pr esidenti Maqedonas ‘k ërcënon’ rajonin: “Do të ketë gj ak në Ballkan nëse.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*