“PS ka f ituar bindshëm në Korçë” Niko Peleshi: Opozita të mos ndihet e h umbur, kemi një derë të hapur për të

Fill pas përfundimit të të gjitha kutive në Qarkun e Korçës, ku f ituese u shp all P artia So cialiste me 6 m andate dhe P artia D emokratike s iguroi pesë, ka r eaguar mi nistri i Mbr ojtjes, Niko Peleshi.

Në një pr ononcim për m ediat, ai tha se PS në këtë qark, ka pasur një rikuperim v otash prej 2.500 në Devoll dhe sipas tij, rezultati ka qenë thuajse i b arabartë me PD.

Peleshi shprehu falënderimin e qytetarëve për b esimin, si dhe ftoi op ozitën për ba shkëpunim për të çuar së bashku sipas tij, punët e nisura.

“Dua të ndaj me të gjithë Shqipërinë la jmin nga këtu, ku sapo përfundoi kutia e fundit, jemi në Maliq, PS ka f ituar b indshëm në Korçë, ashtu si në të gjithë Shqipërinë.

Be the first to comment on "“PS ka f ituar bindshëm në Korçë” Niko Peleshi: Opozita të mos ndihet e h umbur, kemi një derë të hapur për të"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*