Q ëlloi gruan me p ushkë/ 70-vj eçari: E ngatërrova me derr të e gër

Një ngj arje e r ëndë dhe njëkohësisht e pazakontë është r egjistruar ditën e sotme në Montecorice të Italisë, ku një 70-vj eçar q ëlloi gruan e tij më p ushkë.

64-vje çarja ishte në kopshtin e shtëpisë, në m omentin që u q ëllua nga burri i saj me pushkë për shkak se ky i fundit e ng atërroi me një derr të e gër.

Ng jarja në fjalë, ndodhi në fshatin Giungatelle ku përveç k arabinierëve në v endngjarje shkuan edhe punonjës sh ëndetësorë për të tr ansportuar gruan në sp italin San Luca në Vallo della Lucania. Sipas m ediave të huaja, m jekët e çuan menjëherë në sallën e operacionit dhe fa tmirësisht ndodhet jashtë rr ezikut për je tën.

Be the first to comment on "Q ëlloi gruan me p ushkë/ 70-vj eçari: E ngatërrova me derr të e gër"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*