Qytetari: “M ora 200 mijë lekë për 4 vo ta për PS, mi s olli makina e p olicisë”

Një video de noncim është bërë publik, ku një qytetar pranon se ka sh itur vo tën e tij për 50 mijë lekë të vjetra. Qytetari tregon se i kanë dhënë 200 mijë lekë për 4 v ota. Ai thotë se lekët janë shp ërnda me makinën e po licisë, pasi po licët nuk ka kush i nd alon kush.

“Ka ardhë makina e po licisë me lekë. Se nuk i nd alon kush po licët. Kanë ma rrë b osat. Me makinë po licie, i kam parë vetë. Edi Rama për Kishë të Laçit, e ka fitu me lekë se nuk e fitonte ndr yshe. Unë 200 mijë lekë i m ora për 4 v otat e mia.

Në korridor më ka ardhë dhe më tha, 200 mijë lekë për 4 vo ta. Të kish dalë tjetri me 55 mijë lekë, ja kisha dhënë atij tjetrit. Këtë e kam marrë nga Edi Rama, 4 copa”, – thotë qytetari në videon që mund ta shikoni më poshtë të publikuar nga ish-kryeministri Berisha.

Be the first to comment on "Qytetari: “M ora 200 mijë lekë për 4 vo ta për PS, mi s olli makina e p olicisë”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*