R aportohet lajmi i zi/ Anija kthehet p ërmbys në mes të detit prej m otit të k eq, disa jetë të h umbura

Gjashtë persona nd ërruan jetë dhe 12 të tj erë janë zh dukur pasi një anije tregtare u përmb ys disa milje në jug të Port Fourchon, në Luiziana.

“Rojtarët e Rojës Bregdetare morën një thirrje emergj ence që tregon nj oftimin në 4:30 pasdite”, sipas një njoftimi për sht yp të Rojës Bregdetare.

Një al arm u rgjent i inf ormacionit d etar u l ëshua dhe shumë ‘varka të mira s amaritanësh’ u përgjigjën, duke ndihmuar me shp ëtimet.

Gjithashtu, Shërbimi Kombëtar i Mo tit në New Orleans l ëshoi një p aralajmërim të v eçantë d etar të m artën rreth valëve për uj ërat br egdetare.

Be the first to comment on "R aportohet lajmi i zi/ Anija kthehet p ërmbys në mes të detit prej m otit të k eq, disa jetë të h umbura"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*