Rakiq merr telefonata ‘se rioze” nga Washingtoni dhe Berlini për ç ështjen e Pr esidentit

Një zyrtar i Listës Serbe i ka konfirmuar Klan Kosovës se kryetari i kësaj liste njëherësh ministër për Komunitete dhe Kthim, Goran Rakiq ka pasë disa telefonata siç i ka quajtuar ai “se rioze” nga Washingroni dhe Berlini.

Në këto telefonata Rakiqit thotë ky burim brenda Listës Serbe i është kërkuar ko nstruktivitet dhe qasje ra cionale në raport me çë shtjen e zgje dhjes së Pr esidentit të ri të Kosovës.

Por një bisedë e tillë në de taje ka m unguar këtë të premte në mes të zyrtarëve të Listës Serbe dhe atyre të Beogradit.

Ndryshe, Lista Serbe që ka 10 deputetë në legjislaturën e tetë asnjëherë nuk e ka bërë të qartë p ozicionin e saj rreth Pr esidentit, madje kjo listë e ka dërguar në Gj ykatën Ku shteshtuese Qe verinë e kryeministrit Albin Kurti me pr etendimin se i ofroi asaj vetëm një post ministror, e jo dy siç kë rkoi.

Be the first to comment on "Rakiq merr telefonata ‘se rioze” nga Washingtoni dhe Berlini për ç ështjen e Pr esidentit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*