Rama i f alet Zojëѕ së Këshillit të Mirë, “I рriu ѕhqiрtarët drejt ditëѕ së bardhë”

K ryeministri Edi Rama ka p ostuar në rrjetin e tij social f acebook, pas rezultateve të të përfundimit të pr ocesit të numërimit në njësinë nr.10 në Tiranë.

Ai f alenderon Zojën e Këshillit të Mirë duke uruar kështu edhe f estën e Zojës së Shkodrës që i drejtoi shqiptarët drejt ditës së bardhë.

“U rtësia e p atronazhit shp irtëror të Zojës së Këshillit të Mirë, Pajtore e Shqipërisë, i priu shqiptarët drejt ditës së bardhë dhe mu ashtu v igjilon dhembshurisht mbi ta prej më shumë se pesë shekujsh!

Për shumë vjet gëzuar f estën e Zojës së Shkodrës, Zojës së Shqipërisë”- përfundoi Rama.

Ndërkohë ky p ostim i kr yeministrit mu nd të k onsiderohet një fa lënderim që Rama bën për rezultatin e nxjerrë në njësinë nr.10 në Tiranë duke thënë që Zoja e Këshillit të Mirë i priu shqiptarët drejt rrugës së drejtë.

Be the first to comment on "Rama i f alet Zojëѕ së Këshillit të Mirë, “I рriu ѕhqiрtarët drejt ditëѕ së bardhë”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*