“Rama ik, Rama ik”, kr yeministri: Unë s’iki po k ujdes mos biesh, s’ia vlen për Lulin

Kry eministri Edi Rama këtë të më rkurë është duke zhv illuar një takim ele ktoral me qytetarët në Tiranë në z onën e “Pazarit të Ri”, në kuadër të zgj edhjeve të 25 pr illit.

Gjatë fjalës së tij ai është pë rballur sërish me th irrjen “Rama ik”, të një qytetari, i cili është shfaqur në ballkonin e një ndërtese afër vendit ku po zhv illohet takimi. Th irrjes së tij Rama i është përgjigjur:

“Ouuu, Ouu. Ore unë nuk iki, por ku jdes mos biesh ti. Se nuk ja vlen të biesh për Lulin. K ujdes! K ujdes! Se p atronazhistët shikojnë. Hajt futu brenda tani. Br avo e bëri d etyrën. Se këta këtë thonë Rama ik dhe ikin vetë”.

Be the first to comment on "“Rama ik, Rama ik”, kr yeministri: Unë s’iki po k ujdes mos biesh, s’ia vlen për Lulin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*