Rama-Lindës: Faleminderit grua. Je op ozita e vetme që s’të m und dot

Kr yeministri Edi Rama ka f alenderuar familjen e tij për mbështetjen që i kanë dhënë gjatë këtyre ditëve të fundit, ditë të vës htira për të dhe gjithë P artinë S ocialiste.

Rama e pranoi që bashkëshortja e tij është op ozita e vetme që ai nuk m und dot. Nuk harroi Gregorin dhe Rean, por as Zahon për të cilin me shaka tha se nuk erdhi se ishte më rzitur me të atin.

Edi Rama: Një f alenderim të veçantë për gjysmën time më të mirë, të vetmen op ozitë që unë s’e m und dot, po kënaqem kur kam barazi me Linda Ramën. Mamanë e p alodhur të Zahos, nënën krenare të Reas dhe shoqen besnike të Gregut. Linda është guri që na mbledh, b urimi që na ushqen dhe drita që na ene rgjizon ne të katërtëve.

Grua shumë faleminderit. Faleminderit dhe Reas dhe Gregut që nuk ka sh akktoni asnjë dh imbje koke që nuk keni l idhje me fodullëkun dhe me llastimin dhe nuk i keni be zdisur njerëzit me mënyrën tuaj të j etëses si shum fëmijë kr yeministrash gjetkë.

Jam krenar për ju dhe dua t’ju bëj krenar edhe më shumë. Tani dua t’ju them dhe diçka, por të mbetet mes nesh. Zaho nuk erdhi se është pak i më rzitur nuk pa jtohet dot me faktin se unë i mora të gjitha votat dhe ai nuk mori asnjë votë edhe pse bëri fushatë në Vlorë. Është de tyra jonë t’ja mësojmë pse s’duhet të m ërzitet me këtë punën e vo tave.

Be the first to comment on "Rama-Lindës: Faleminderit grua. Je op ozita e vetme që s’të m und dot"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*