Rama shpall fi toren: F esta në orën 18:00 në sheshin ‘Skënderbej’, kush të dojë të na bashkohet

Kr yeministri Edi Rama ka shp allur f itoren për zgj edhjen e 25 Pr illit. Në një p ostim në me diat s ociale, Rama shkruan se f esta do të o rganizohet në sheshin ‘Skëndebej’ në orën 18:00.

Kreu i s ocialistëve falenderon të gjithë ata që kanë punuar për këtë f itore, si patr onazhistë, k oordinator, dr ejtues të qa rqeve dhe d eputetet.

Po ashtu u bënë ftesë të gjithëve që të bashkohen në tubimin e f itores.

“Sot në 18.00, në Sheshin Skënderbej, skuadra k ampione e p atronazhistëve, k oordinatorëve, dr ejtuesve, d eputetëve dhe kush të dojë të na bashkohet për përq afimin e f itores # PS12 F itore # K ampionë”, shkruan Rama.

Be the first to comment on "Rama shpall fi toren: F esta në orën 18:00 në sheshin ‘Skënderbej’, kush të dojë të na bashkohet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*