Rama u m err dhe Kavajën/ Mesa duket kjo do mb ahet mend si një fitore h istorike

PS ka ar ritur të ma rrë shumicën e v otave edhe në Kavajë. Menjëherë pasi u mb yll n umërimi në KZ AZ 42, socialistët shp ërthyen në f estë.

Etjen Xhafaj, kandidat i PS tha se : është një fitore e sh umëpritur dhe e mi rëseardhur. Po ri k onfirmohet vu llneti i shqiptarëve për të va zhduar me Edi Ramën dhe PS. E sotmja mb aron me fitoren e PS por ne jemi ba shkëpunues , do p unojmë dhe për ata që nuk na v otuan .

Be the first to comment on "Rama u m err dhe Kavajën/ Mesa duket kjo do mb ahet mend si një fitore h istorike"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*