Rama zb ulon kërkesën e vendeve të Ballkanit Perëndimor: Karta e gjelbër d ixhitale të na njihet në gjithë BE që të lëvizim lirisht

Kr yeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka zb uluar k ërkesën e vendeve të Ballkanit Perëndimor ku ndrejt Bashkimit Europian.

Rama th ekson se të gjitha vendet kanë p araqitur kë rkseën që ka rta e gjelbër d ixhitale e q ytetarit të njihet në gjithë BE që dhe qytetarët e Ballkanit P erëndimor të lë vizin l irisht.

‘’Sot të gjitha vendet i kanë paraqitur KE dhe BE k ërkesën që k arta e gjelbër dixhitale e qytetarit të një vendi të r ajonit tonë, në aspektin tonë në asp ektin e s igurisë shë ndetësore të njihet në gjithë BE dhe edhe ne të lëvizim l irisht në BE.’’- tha Rama.

Be the first to comment on "Rama zb ulon kërkesën e vendeve të Ballkanit Perëndimor: Karta e gjelbër d ixhitale të na njihet në gjithë BE që të lëvizim lirisht"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*