Rama zb ulon mesazhin nga Albin Kurti: Më kërkoi v aksina për mësuesit, ja çfarë i thashë

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, gjatë një takimi në Rogozhinë konfirmoi se mësuesit e Kosovës do të va ksinohen në Shqipëri, pas kërkesës së kryeministrit Albin Kurti.

Rama u shpreh se jemi kr enarë që po nd ihmojmë Kosovën dhe pas va ksinimit të mje këve, do të nisë tashmë edhe v aksinimi i mësuesve.

“Ne jemi shumë krenarë që po ndi hmojë edhe Kosovën, që po ndi hmojmë mjekët e Kosovës. Më çoi një mesazh kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, duke më f alënderuar dhe duke më thënë që ‘meqë ata morën disa mijëra va ksina dhe do v aksinojë mjekët, do të dë shironte që ne të ndi hmonim mësuesit. po, i thash, patjetër. Ne do të japim ato që duhet dhe që mundemi që të va ksinohet edhe mësuesit e Kosovës. Sigurisht”, de klaroi Rama.

Kryetari i Partisë Socialiste të Shqipërisë, Rama, drejtoi ak uza edhe nda j ku ndërshtarëve politikë të Partisë Demokratike dhe Lëvizjes Socialiste për In tegrim, duke thënë se po bëjnë fushatë ku ndër va ksinimit duke ngja llur an kthe pa siguri tek njerëzit.

Be the first to comment on "Rama zb ulon mesazhin nga Albin Kurti: Më kërkoi v aksina për mësuesit, ja çfarë i thashë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*