Ridvan Berisha i kë rkon fa lje pu blike Pr esidentes, “Bëra g abim”

Gazetari Ridvan Berisha në një koment bërë në Fa cebook ki shte sh are dhe fy er Pr esidenten e Kosovës.
I njëjti sonte kë rkoi fa lje për pr esidenten “Bëra shumë g abim u ga bova, i kërkoj fa lje shumë Pr esidentes”, tha Ridvan Berisha n’Kosovë sh ow.

Ridvan Berisha kishte re aguar as hpër nd aj pr esidentes së Kosovës, Vjosa Osmanit.
Berisha ka komentuar në po stimin e ish-zy rtarit të VV-së, Shkodran Hotit, duke e fy er rë ndë pr esidenten Osmani.

Te ksa Hoti ka shkru ar se Vjosa Osmani është da shur ta pres ur imin e Kurtit për ta ur uar Ramën për fitoren në zgje dhjet e 25 Pri llit në Shqipëri.
Berisha ka thënë se kush u bë pr esidente, njeri që ka fituar v ota mbi ka uzën e urr ejtjes, mbi an ti U ÇK-në.

Be the first to comment on "Ridvan Berisha i kë rkon fa lje pu blike Pr esidentes, “Bëra g abim”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*