Ridvan Berishen e su spendojnë nga RTK’ja, i quan se rvilë e op ortunistë Kabashin, Veliajn e Kastratin

Gazetari Ridvan Berisha njofton se është su spenduar nga puna, e për këtë e bën fa jtor ar dhjen e Albin Kurtit në pu shtet.

Berisha ka përmendur edhe disa kolegë të tij në RTK që sipas tij kanë ndi kuar në su spendim.

Ai i quan op ortunistë Festim Kabashin, Xhymret Veliun dhe Ngadhnjim Kastratin.

“Ne ekran s’do te jem per sa kohe qe ko misini di siplinor ta tra jtoje çe shtjen e pe rsekutimit, ju e znj Osmani e ti fozet toksike tuaj na tyrisht qe festojne”, shkruan ai ndër të tjera në Fa cebook.

Be the first to comment on "Ridvan Berishen e su spendojnë nga RTK’ja, i quan se rvilë e op ortunistë Kabashin, Veliajn e Kastratin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*