Rrë fen shqiptarja e ma rtuar me serb/ Jam shumë e lu mtur: Burrin e kam për m erak

Da shuria e vertete nuk nj eh moshe dhe nd alesa nd aj te da shurosh nuk ka te bej me kombesite dhe shtetet. A jane te lu mtura vazjat Kosovare qe ma rtohen me serbet.

Ne fa kt ka shume fjale per ma rtesa te tilla sikur jane per para apo li dhje fi timprurese. Zllatko është ndër të parët që ka shkuar per ta ma rr nje vajz shqiptare për të kërkuar një grua për ma rtesë.

Një mik më tha se është ma rtuar me një shqiptare dhe e njeh një femër me të cilën mund të njihem dhe te ma rtohem nëse pë lqejmë njëri-tjetrin dhe flet shqiptarja tregon per jeten qe po jeto.

Be the first to comment on "Rrë fen shqiptarja e ma rtuar me serb/ Jam shumë e lu mtur: Burrin e kam për m erak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*