Rudina Dembacaj mëson gratë shqiptare cfarë të bëjnë me burrat: Po e bëri këtë lëre

Rudina Dembacaj mëson gratë shqiptare cfarë të bëjnë me burrat: Po e bëri këtë lëre

Rudina Dembacaj është një aktoret dhe m oderatoret më të k omentuara dhe aktive në rrj etet s ociale. Ajo shpesh diskuton tema të ndryshme me ndj ekësit në Instast ory.

Dembacaj ka gjetur kohën për të bërë një bashkëbisedim me ndj ekësit të cilët nuk kanë ng uruar të tregojnë a dhurimin që kanë për të, madje i kërkojnë edhe këshilla.
Një p re ndj ekësve i ka kërkuar një këshillë për të gjithë gratë që nuk merren vesh me burrat, si duhet të veprojnë. Rudina e ka këshilluar ndj ekësen duke i thënë:

“Është e v ështirë të japësh këshilla për një çift! L ufto deri në fund pa u nxi tuar. Por nëse prap nuk ecën, nd arja është një s uper zgj idhje.”

Be the first to comment on "Rudina Dembacaj mëson gratë shqiptare cfarë të bëjnë me burrat: Po e bëri këtë lëre"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*