S ocialisti i kthehet Bashës: Ore ka rabush, ty s’të pyet roja i PD, si thua ti, të punoja për ty?

Në turin e takimeve me demokratët pas h umbjes së zgj edhjeve, Lulzim Basha nga Durrësi u zhv endos pasditen e sotme në Lezhë. Kr yetari i bashkisë së Lezhës Pjerin Ndreu në një p ostim në F acebook shprehet se Basha e ka su lmuar gjatë fjalimit të tij dhe për këtë arsye i kthen një përgjigje të f ortë në rrje tet s ociale.

“Na paska ardhe ne Lezhe Lulush Basha ne kete s orollatjen, si por…a neper breke, dhe si i vr erosur na paska p ermende emrin! E para, tu kerkoje falje Lezhjaneve se jua cove Frang Bardhin ne Has!

E dyta, a se din Lulush se jam anetar i P artise S ocialiste, dhe si thu ti, duhet te punoja per ty ?! Qenke holle fare nga mendja o i ziu ti! Nje shok imi me tregoi nje hi stori me nje ze torist qe mbu shi r imorkion me njerez dhe u nis me turr ne de stinacion. Mirepo ju kthy ne ane rimorkio dhe u d emtuan njerezit. Zetori asgje. Zbr iti ky sh oferi i vrerosur duke ju thene, o sa keq me vjen se ju vr ava! Mos te vije k eq thane keta, se mire na e bere, p erderisa hypem ne zetor me ty!

Be the first to comment on "S ocialisti i kthehet Bashës: Ore ka rabush, ty s’të pyet roja i PD, si thua ti, të punoja për ty?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*