Sha jeni se s’ka mbetur gjë pa thënë për të, por një dijeni që Thaçi do të mbetet

An alisti dhe op inionisti shqiptar Xhemal Ahmeti, ka thënë se Hashim Thaçi do të mbetet figura kryesore dhe më e af të e hi storisë së re të Kosovës dhe çë shtjes shqiptare.

Sipas tij, Thaçi mund të sh ahet, por siç ka thënë Ahmeti, sha rjet nuk do ta ndr yshojnë kr onikën fa ktografike të ngjarjeve.

Be the first to comment on "Sha jeni se s’ka mbetur gjë pa thënë për të, por një dijeni që Thaçi do të mbetet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*